torsdag 5 maj 2011

More and more I keep coming around

Tiden bara försvann. Vet inte riktigt vad som hände.
Men jag antar att det var landslagssamlingen i Kroatien (vinst i första matchen och förlust i den andra) följt av våren som plötsligt bara infann sig.

Det har egentligen hänt en hel del sedan sist, och jag har tänkt på er. Men det har inte blivit mer än så.

Den gamla säsongen har avslutats och den nya har påbörjats. Och det känns så väldigt bra att börja om igen. Ny tränare och allt. Det blir bra det här.
Det trodde jag kanske inte när vi satt ett gäng på den kroatiska stranden i 23 grader och alla pratade om slutspel och viktiga matcher och finaler. För då var det bara några dagar kvar till Heids första träning på försäsongen.

Men det är roligt det här!

Majblomma live.

Och förutom den stora SM-finalen på lördag är det även dags för skol-SM på söndag och måndag. Barnen ska tävla! Oh, känner mig lite som en mamma som ska se sina ungar vara med. Hur det nu känns.

Blir oavsett vilket mycket spännande och jag ser väldigt mycket fram emot att få coacha i ett riktigt sammanhang. Det blir också intressant att se om den där tonårsslappheten får vika hädan utanför skoltid. Annars får vi nog jobba lite på det där med hemlöpet...
Dom har fått papper på alla kombinationerna och vi har övat väldigt duktigt. Halv fem i Lundbystrand smäller det på söndag. Kom och titta!

Imorgon är det fullt schema. Familjehappening med trettioårskalas i Linné och så kommer Pusslet och Talangen och ska sova över hos mig och Kavajen inför den Stora Festen (SM-banketten) på lördag.

Potentialen på den här helgen!
Bäst att fira med lite musik.

1. Katy B - Power on me
2. 047 - Let you go
3. Little Majorette - Bite the bullet
4. Chipmunk feat. Eric B - Follow my lead
5. Veronica Maggio - Snälla bli min
6. Dante - Next to you (veckans bästa!)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att se/höra dig igen ...
men du glömde visa upp kavajen!
Tanten

sara sa...

talangen! jag skrattar varje gång!rismu