Det var ju inte riktigt meningen

Det var värst så många besökare det redan har varit här idag.
Undrar vad det beror på.

Ibland så tänker jag att jag borde hålla käften. Just nu är ibland.

Kommentarer

Jocke sa…
Tycker inte du ska hålla käften! Så länge som det är en personlig åsikt och håller sig inom anständighetens ramar så är det viktigt att man vågar säga vad man tycker. Hade du inte vågat hade jag aldrig hittat hit till exempel!
Lina sa…
Stå på dig Annika! Jag trodde att landslagsledningen hade nått botten efter Bagarns uttalande om Bellas utseende men nu visar de ju en ny sida av ruttenhet. Vad är kriterierna för upprörande uttalanden numera?! Det här är så pinsamt.
Caroline sa…
Ojdå. Hoppas det inte får konsekvenser av en typ du inte tycker är rimlig. För mig är du alltid en klarspråkande hjälte.
Bettan sa…
Caroline säger som vanligt precis som det är! Annika, du är en ärlig person som sällan eller aldrig hymlar om vad du tycker. Det gör dig till den person du är och som vi tycker så mycket om. Fortsätt med det...
Jag hoppas att även landslagsledningen begriper att vi, som inte är med i landslaget men älskar idrotten, inte är några jubelåsnor utan egna tankar och åsikter. Det du uttryckte är ju det vi som sitter på läktarn och framför tv'n ser själva!
Hoppas att landslagsledningen vaknar framåt dagen och ser vilket årtionde vi lever i...
Och framförallt hoppas jag att han/de tittar på spelskickligheten när de tar ut sitt lag, och inte utseende eller andra preferenser.
För de vill väl vinna, eller...?

Hoppas nr 3: Att inte konsekvenserna blir för stora, det är ju ändå bara en blogg! Du är värd all framgång efter allt kämpande!

*kram*
Anonym sa…
Tycker kort och gott att du verkar jättebra som person, fortsätt så. Bloggen är kul, intressant och läsvärd så jag kommer följa den:) Hoppas de tar tillbaka dig i landslaget när det lagt sig, den värsta stormen i alla fall. Vi lever ju i Sverige och här får man inte uttrycka sig fritt:)
Anonym sa…
Tycker Din kommentar är sund o frisk!!
Anonym sa…
Det fria ordet och yttrandefrihet är A och O i en demokrati. Varför tog inte landslagsledningen ett samtal med dig om varför du tyckte som du gjorde ? Istället för att bara stänga av dig rätt upp o ner...
Hoppas det är en storm i ett vattenglas detta.

Lycka till med handbollen ändå.

Bästa hälsningar / Tomas
Anonym sa…
Hej Annika,

Har gillat dig sedan jag och min mammas moster (med förflutet i Artemis) såg dig i Hovet mot Frankrike. Därför saknade jag dig i laguppställningen nu. Jag får börja läsa bättre media för att ha koll på din status.

Stå på dig!

Mikael, Simmare
På högsta tänkbara nivå ska kritik kunna ges och tas. Raise your head up.
Michey sa…
Bry dig inte. Bagarn kanske inte tycker att du är like snygg som Bella så där är nog därför som du inte får vara med....

Ja du hör själv.....vill man ens vara med i ett lag med sådana ledare. Kör hårt!
Carina i Tyskland sa…
Läste AB över axeln på pappa i bilen på väg till flygplatsen när jag såg din bild och hajade till

Stå på dig! Alla har vi rätt att tänka och tycka vad vi vill! Om man blir uttagen till landslaget eller ej skall enbart bero på ens sportliga kunnande och det hoppas jag verkligen att tränarna är kapabla att inse!

Stor kram på dig!
Christian sa…
Du har ingenting att be om ursäkt för. De spelade fullkomligt värdelöst och det är dem fullt medvetna om. Kritik skall alltid vara ärlig, och att du skall behöva linda in orden bara för att de där överkänsliga slynorna inte kan ta välförtjänt kritik - är skandal. Det är inte du som borde be om ursäkt, det är laget och förbundskaptenten. Laget för att de inte skärper till sig och faktiskt visar varför de tagits ut, och förbundskaptenen för att han bestämmer sig för att ställa över dig - bara för att du har en åsikt - som är helt korrekt.

Per Johansson är uppenbarligen inkompetent, och om laget är så förbannat upprörda bara för ett litet kritiskt blogginlägg på internet av en lagkamrat, då är du nog bättre utan dem, din passion för sporten till trots.

Stå på dig. Visa ryggrad. Du har all rätt att ha den. Puss.
H.N. sa…
Trots sista matchen så HAR faktiskt Damhandbollslaget något bra på gång. De är ju unga och ett bakslag efter 2 lysande matcher är kanske inte så konstigt.

Synd med allt rabalder för din del bara.. men din erfarenhet och rutin kommer att behövas i Kina igen.

"Mycket handlar om beslutsamhet."
Coby Acinti, PiratPartiet sa…
Du har ingen anledning till att hålla käften. En grupp som inte tillåter Åsiktsfrihet, Yttrandefrihet och Öppenhet kan aldrig stå enade, som förbundskapten Per Johansson säger att ni ska vara. Vi har Åsiktsfrihet och Yttrandefrihet i Sverige, och vi skryter ofta om våran Öppenhet! Om detta är något du tror på, och är villig att stå på dig, är du varmt välkommen till våran gemenskap!
Erik B sa…
Jag tycker du skall hålla käften. Jag tycker också du skall sluta med handbollen så vi slipper se ditt fuskande och ständiga lipande när du får lite kroppskontakt.

Dina dödstjut vid inhopp från kanten är ett hån mot sporten.

Pajas
kouya sa…
Det är yttrandefrihet i Sverige, so just speak your mind. Ända rätta!
Anonym sa…
Klart som f** att du har rätt att yttra din åsikt... men du sågar dina lagkamrater, då snackar vi inte längre om yttrandefrihet, då snackar vi om bristande laganda och lojalitet. Handboll är en lagsport, då handlar det om att sälja sig till kollektivet och dess ledare. Diskutera och ifrågasätta skall man alltid göra, men det som sägs i omklädningsrummet stannar i omklädningsrummet...
Ewa sa…
Nä, jag tycker inte att du ska hålla käften!

Tänk hur det skulle vara om alla alltid höll (hållit) käften? Då skulle vi nog fortfarande sitta vid lägereldarna, frysa och hungra...

Men givetvis kan det vara enklare för en själv att ibland hålla käften. Men, det är inte alltid det känns bra för en själv...
Mikael sa…
Jag HATAR damhandbollslandslaget. Alla utom babes Johanna Alm och Isabella Gullden är ju så jävla irriterande och fula! Ni tror ni e folkkära men det e ni fan heller! Sluta bete er som om ni var VM94-laget för faaaaan!!

Populära inlägg i den här bloggen

Det finns alltid något som kan bli annat än man tänkt

Hepp

Vad vet du egentligen Joakim Lamotte?