tisdag 17 maj 2011

To pack up and leave town

Fem av barnen kom till skolan idag. Så dom lekte lite basket och sen hade vi lite picknick på läktaren istället för att träna seriöst. Vilket, förutom en överdos av ordet ovärt i alla dess former och ett youtubeklipp på en utflippad lärare, även bjöd på några intressanta funderingar på vad man egentligen ska göra efter gymnasiet när det inte finns någonting (inget alls i hela värden!) man tycker är kul förutom handboll?

Well. Det är väl bara att inse att nu efter skol-SM anser dom nog terminen vara avslutad.
Det är den inte ska ni veta!

Om en vecka är det i alla fall match mot fotbollarna på skolan. Och med tanke på hur det har sett ut på fotbollsuppvärmningen innan ungefär varje handbollspass under året så räknar jag iskallt med en storförlust. Den stora frågan är om jag i rollen som fotbollscoach måste komma iklädd kostym?

För mig börjar snart en period av extremt mycket resande. På onsdag åker jag till Stockholm för att vara med på handbollskryssningen. Inlåst på en färja ihop med nästan tusen handbollstöntar i ett dygn - vet inte om jag ska se fram emot det med glädje eller ångest! Tur jag ska dela hytt med Haggan. Hon är göllig!

Haggan och jag på SM-banketten. Glada.

Tillbaka i stan igen på lördag. Och en vecka efter det åker vi till Island (hjärta Island!) och Uddevalla med landslaget. Sen har jag faktiskt lite drygt tjugo dagar hemma innan det återigen är dags för landsslagssamling. Den här gången är det nio dagar i Brasilien.

Och sen, sen! Sen är det bara två dagar kvar till min och Saras sydamerikaresa, som naturligtvis inte längre är som den planerades. För istället för till Sydamerika, åker vi nu till Florida, Bahamas/Karibien och New York.

Kavajen får stanna hemma.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter som en extremt härlig resa!!!
/Matilda

vendeley sa...

Det låter som en heeelt fantastisk resa!

Molly sa...

Inte kostym! Kjol och blus, givetvis! ;)

KRAM!

Amondine sa...

Härlig sommar!! Massa roligt ju... Fast roligast är väl resan till och från HH?!