måndag 31 januari 2011

Bring it on, February!

En bra dag idag. Trots ny snö.
Allvarligt? Lägg av nu vintern.

Barnen och skolan på morgonen. En skoldag nästan helt utan underliga meningar. Annars brukar dom vara oerhört finurliga när det kommer till konversationer dom små liven. Det märks till exempel skillnad på ettorna och två/treorna. Ettorna anses överlag vara lite sämre (av två/treorna alltså). Det himlas en hel del med ögonen och så låtsas dom ibland att dom inte vet vad dom yngre heter.

Jag, som själv har provat på det där med att spela cool och så, vet naturligtvis att dom bara gör sig till. Dom är rätt gulliga faktiskt. Tror att det inte märks. Sött.

- Asså, vem fan var det som sa det där med skoskavet? Undrade en av dom. Jag pekade på personen ifråga. En av tvåorna som hängde i samma klunga som den trea som undrade.
- Va! Jag trodde det var en i ettan!

Typiska översittare dom där äldre barnen...

Nu har jag hotat dom med biptest när dom minst anar det. Dom säger att dom vaknar på morgonen och hoppashoppashoppas att det inte är just idag. Varje dag.

- Annika, vill du inte köpa en sån här påse av oss? Frågade en av treorna i fredags och höll upp någon slags hemtryckt tygpåse framför sig.
- Nej, varför skulle jag vilja göra det? Svarade jag så klart.
- Men asså, det är vårt projeeekt. Svarade hon och la till att jag fick välja trycket själv.
- Okej då. Sa jag och tänkte att man ju får ställa upp för ungdomarna nu för tiden.

40 spänn har dom fått nu och får själva väja tryck. Jag är mycket, mycket spänd på vad för nåt roligt det kan bli! Dom viskade något om sina egna namn på påsen. Ihop med ordet bäst. Men så mumlade jag lite om det där med biptestet och betyg och sånt och så lät det lite bättre sen.

Vi får väl se. Som sagt, oerhört spänd på resultatet!

Ett pass (explosiv styrka och intervaller) från Claes program innan hallträningen gjorde att jag kände mig pigg som fan under handbollen direkt efter. Mycket löp idag och mycket lägen.

Vi laddar för nästa match, på söndag.
Kanye West en liten stund till och sen sova.

2 kommentarer:

Håkan sa...

AHA !!
Vad är detta ?
"..från Claes program.."
Får man tag i ett sånt någonstans ?
Eller är det en hemlis, eller copyrigth ?

Annika sa...

Jag jobbar sedan EM med Claes träningsprogram och har fått en bok med övningar och ett schema att följa. Jag tror inte att det är okej för mig att ge ut dom bara så där, men kan avslöja att det handlar om explosivitet, snabbhet och spänst. Alldeles utan att lyfta tungt. Mycket givande!