lördag 13 november 2010

Where there once was ah, then everything came along

Två poäng igår. Fy. Fan. Vad. Gött.

Som vi säger här i götet.

Men allvarligt, derbymatcher, finns det något roligare? Och då speciellt med tanke på vår publik som ägde (!) Kärras hall. Det är definitivt den mest lojala publiken jag någonsin har spelat inför. Där kan man verkligen snacka om "den åttonde spelaren", vilket ju verkar vara ett populärt uttryck nu för tiden.

Idag vaknade jag utan feber, men med jävligt ont i halsen. Fast med segern i tankarna sket jag på bästa sätt i det och stoppade in bästa Carro och hennes bebis i bilen och åkte på loppis. Där fyndade jag en oumbärlig brun handväska och en ljusblå verktygslåda i stål att ha blommor i. Mycket nöjd.
Sen fika och vernissage på galleriet. Dit borde ni faktiskt gå. För det är coolt och även handbollsfolk behöver lite kultur.

Nu är klockan kvart i sex och det är bäcksvart ute. Trevligt? Nej.

Men dagen är inte slut. Snart bio och fika (igen).

1 kommentar:

Anonym sa...

Rätt gött att folk från västra statsdelarna åker över älven och en bra bit till för att titta på handboll en fredagkväll. Ge folk vad folk vill ha är vad all marknad handlar om. Tack för vinsten (det är betydligt roligare att åka hela vägen hem då...) Lycka till i fortsättningen mot framtidens segrar. //Ingvor//