Och så räknar vi ner igen

Jag måste säga att vi är en aning besvikna efter att bara ha fått ett enda poäng i matchen mot Esbjerg. Inte för att vi hade förtjänat två, för det hade man behövt vara full för att tycka - och det var jag inte, men därför att vi borde ha klarat av att göra mål i slutet.
HH verkar även lida av samma åkomma som det svenska herrlandslaget alldeles nyss gjorde: kan inte göra mål på straffar-sjukan har uppenbarligen rask förflyttat sig från Kroatien till Horsens.

Hallå, Kroatien, ni kan få tillbaka den! Eller vänta förresten, vi skickar den till Montenegro istället. Lagom till VM-kvalet i juni, tack så mycket.

Igår var det för övrigt dansk Melodi Grand Prix - alltså melodifestival - här. Det var Niels Brinck som under det oerhört kreativa scennamnet Brinck vann med sin låt Believe Again. Det är Ronan Keating som skrivit den. Tyvärr var totalt intetsägande. Ungefär som Brinck själv faktiskt. Han hade dessutom en aning otur under sina två första uppträdanden. Första gången släcktes hela scenen ner strax efter låtens första mening så att han fick börja om och andra gången höll vindmaskinen på att kväva honom genom att skicka den töntiga halsduken han kvällen till ära hade valt att ikläda sig rätt in i hans egen mun.

Brinck är förresten känd sedan tidigare eftersom han skrivit titelmelodin In the end I started till tv-serien Anna Pihl. Mycket extrainformation här känner jag. Men det utgår jag från att ni uppskattar. Trogna fans som ni är, ik?

Själv hejade jag (tillsammans med landets alla tjejer mellan 10 och 14) mest på gruppen Sukkerchok med låten Det' det som i översättning blir Sockerchock med Det är det. Dom hade rosa kläder, var poppiga och såg ut som ett barnprogram.

Just the way I like it!

Och nu är det bara måndag och tisdag kvar. Sen åker jag till Göteborg.
Vi ses väl i Heidhallen på lördag när BK Heid möter Skövde?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det finns alltid något som kan bli annat än man tänkt

Hepp

Vad vet du egentligen Joakim Lamotte?