Resumé

Oj då, inga inlägg alls under dagen. Stört.

Men det tar hårt på min stackars kropp att morgonträningtvingas upp på ett så tidigt klockslag som halv sju. Jag var tvungen att sova ikapp lite efter det. Och sen lockade stjärnan plötsligt med McD-kaffelatte och promenad längs med vattnet. Strålande sol var det med och det luktade underbart av salt hav och tång.
Och då är det ju ändå ingen som sitter inne och läser bloggar, tänkte jag.
Så vi åkte direkt till träningen, där jag som vanligt skyfflade bollar upp i klykan. Joråsåatt...
Och så snackade vi lite om Kolding (eller KIF Vejen då, som dom visst kallar sig numera - förstår inte varför lag ska hålla på att byta namn hela tiden, alla säger ju ändå bara det gamla namnet) och övade på några saker som vi inte har varit så bra på.

Fast sen, när vi skulle laga middag, så orkade vi inte det så vi gick på restaurang. Good choice, I tell you!

Imorgon: 10.00 löpning, 16.00-19.00 taktik å handboll. Fab!

Kommentarer

Unknown sa…
Hej Annika.. Jeg synes det virkelig imponerende og helt vildt cool at du gider bruge tid på at skrive på bloggen..!! Det er både underholdede og informativt hvis man kan lide håndbold og andre ting som Idol;) Ser ofte på svensk tv;)

Jeg er Aalborg fan (, så langt, har kun sympati for klubben pga. nogle af de spillere der stadig spiller her, din Kompis fra landsholdet MATILDA er jo helt cool) men må sige jeg begynder at få sympati for dig og Horsens, det er virkelig hyggeligt at sidde og læse din blog;)

Så Keep up the good work!!

Venlig hilsen Sofia Bundgaard

Populära inlägg i den här bloggen

Det finns alltid något som kan bli annat än man tänkt

Hepp

Vad vet du egentligen Joakim Lamotte?