Välkommen tillbaka kämparanda!

Laget fick fribiljetter till någon typ av Michael Jackson-musikal igår. Vill kanske i och för sig inte riktigt kalla det för musikal, men ett framförande av ett urval av M.J's största hits var det. Och dessutom riktigt bra. Speciellt när vi samtidigt fick liveupdate av tomsligamatcher via Claus mobil.

Jackson Five* på scen i Forum.

Träningen ikväll var svinball! Och inte bara för att jag fick vara H9 ungefär nittio procent av tiden... Tränar-teamet har bestämt sig för att vi måste tränas i att ha lite mer tävling för att få in lite mer jävlar anamma (och det behövs!) bland chicksen. Så vi konkurrerade om allt idag. Och om man förlorade så fick man löpa spurter eller gå utfallssteg tvärs över planen. Jobbigt visserligen, men det är verkligen sant. Vi behöver lära oss att slänga oss för att kunna ta bollen (även om passningen inte sitter precis där den skulle). Inte bara stå och titta på den som några bortskämda brats! Mindre stress, mer offervilja. Nu!

Förresten. Ytterligare en tränare har blivit sparkad från årets upplaga av ligan: Jesper Holmris i SK Århus. Nu är dom två som står utan jobb, han och Ole Damgaard från Ikast. Det är tufft att vara chef för ett ligalag som ska prestera. Fast Ole kanske får jobb igen, eftersom det plötsligt ryktas om att han ska ta över i Århus. Och om Jesper så tar över efter Ole så kanske alla blir nöjda? Det röstar jag för!

Och snart är det World Cup. Kolla (inte den mest spännande länken, men ändå)!


* Alltså, det var inte dom på riktigt, men dom lekte det.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det finns alltid något som kan bli annat än man tänkt

Hepp

Vad vet du egentligen Joakim Lamotte?