Klockan staller vi pa kvart i sex, allt for sporten!

Det har kan ha varit en av dom langsta dagarna nagonsin.

Gick pa order upp redan klockan 06 for att stalla in kroppen pa tidig matchstart i framtiden. Spelade mot Rumanien och forlorade med nagra mal. Men det kandes anda bra! Lite finlir att slipa pa, givetvis. Vem hade trott nagot annat.

Ledig eftermiddag resulterade i ett, nagot langre an forst tankt, besok pa Silk Market. Om vi shoppade? Herre gud! Och prutade? Jag ar KUNG pa att pruta! Tio procent av priset, latt! Och alla ropade: "Hey lady! Come buy t-shirts!" eller vad det nu kunde tankas vara for vara som erbjods till "Very special price, just for you!". Blev lite latt sega i huvudet av allt skrikande, men kande oss nojda med skorden prylar som lag i plastpasarna pa vagen hem. Och just resan tillbaka till OS-byn blev snabbt till en taxiresa, uppdelad i tva, som varade nastan tva timmar. Och anda kom vi inte anda fram till byn. En timma forsent till motet ungefar. Oj.

Men den historien kan jag kanske ta en annan dag, for nu ar jag sa himla, himla trott.

Imorgon vantar uppstigning 05.35, frukost och resa till muren. Sen traning ganger tva. En i hallen vi ska spela i och en nagon annanstans.

Hade egentligen tankt publicera en liten film pa ett jadrigt konstigt djur som sitter overallt har, ser ut som en mobiltelefonstor spyfluga och later som ett mindre karnkraftverk, men det far bli en annan dag. Imorgon kanske, om jag far till tekniken.

Avslutade dagen idag med att bonda med bade Kongos och Madagaskars enda tavlande. En per land. Vi fotograferade givetvis! Och fortsatter vara missions: snacka med folk i matsalen och fotografera samtliga landers ryggtavlor (alltsa, dar dom har sitt lands marke pa kladerna).

Det gar valdigt bra! Och Ungern ar vi sakra pa att vi kan sla.

Kommentarer

Anonym sa…
Selv om jeg er dansk, følger jeg alligevel din blog. Spændende at læse om jeres OS-eventyr.

Held og Lykke derovre.
Caroline sa…
Bra morgon, inlett den med en av de allra bästa, inte bara på handboll:
http://gptv.gp.se/player/play/53515
Anonym sa…
Överst i kalendern hos mig stod imorse: Kolla A på gp.se!!!

Nu är det gjort och jag måste bara säga att du är superproffsig och avslappnad och dessutom så inibänken snygg!!! Heja dig!

Kram
Carina i Tyskland

Populära inlägg i den här bloggen

Det finns alltid något som kan bli annat än man tänkt

Hepp

Vad vet du egentligen Joakim Lamotte?