Varmt som i en bastu, men vi klagar inte

Dag 2 i OS-byn. Inga problem med tidsomstallningen an i alla fall. Men varmen! Satan, vad varmt det ar! Det ar lite som att ga in i en bastu nar man gar ut.
Mulet (eller kanske mer avgasigt - den ligger i alla fall lagt och tjock) ute idag och air conditionen pa rummet gor det nastan lite kyligt. Men inte luras! Ute gar man helst i bikini eller inte alls. Fast det ar ju ute det ar roligast att vara. Vi spanar!

Tranade forsta passet pa gym idag. Och i eftermiddag blir det handbollsstraning i nastan tva timmar. Imorgon har dom utlovat traningsmatch mot Rumanien klockan elva pa formiddagen.

Fler och fler personer i byn nu. Halvblind som jag ar utan glasogon har jag annu inte lokaliserat nagra riktiga kandisar, men arligt talat inte om jag skulle kanna igen dom aven om jag sag dom. Ar sjukt dalig pa att kanna igen folk. Tur vissa andra i mitt lag (far ju enligt reglerna inte namna nagra som helst namn i den har oerhort viktiga OS-bloggen...) ar battre pa det!
I den stora matsalen som tar femtusen personer samtidigt ser vi dom langsta, bredaste och mest valtranade manniskorna vi nagonsin sett! Och nastan alla gar runt och skyltar med sin nationalitet pa ryggen. Och overallt star det volontararbetare fran Kina. Dom bugar och halsar och ar helt overtrevliga hela tiden. Dorrarna behover vi inte oppna sjalva.
I den lilla matsalen alldeles nara det svenska OS-huset spenderade vi gardagskvallen med te och yoghurt. Allt for att inte somna for tidigt!

I sjalva boendeomradet ar vi fria fran all press och media, men det finns en internationell zon, dar alla samlas. Det var dar jag satt igar och skrev. I mobilbutiken. Dar finns aven souvenirshop och annat sant. Och dar ar det shower varje kvall. Bara att ga omkring dar ar ett aventyr! Sa mycket att kolla in och sa mycket att lyssna pa. Har borjat med projektet att halsa pa alla vi gar forbi. Kanske nagot overdrivet, men anda. Dom flesta blir glada och skickar glada tillrop tillbaka.

Ovrigt: Den dar pastatt skadade spelaren i ett av dom lagen vi ska mota tidigast i turneringen spatserade relativt obehindrat omkring genom matsalen ikladd badtofflor.

Kommentarer

Bettan sa…
Hej gumman! Vadan detta, halvblind? Så kan du jhu inte ha det när du är ute på sådana äventyr... ;)Och jag tycker faktiskt att du är lite taskig som tog värmen med dig på resan, och lämnde oss med det blötaste regn du kan tänka dig - det har kommit ett par cm redan idag! Har det gott, och tänk inte på oss... ;D
*krammar*
Anonym sa…
Vilket äventyr du är ute på!!!! Att få uppleva ett OS måste vara otroligt coolt!
Tack för att du uppdaterar och låter oss ta del!

KRAM och lycka till!!
Anonym sa…
Sorry, glömde skriva att kommentaren ovan är från mig.... Första gången på internet efter tre veckors semester ;-)

/Carina i Tyskland
Anonym sa…
Åhhh... Jag får lite gåshud av att läsa dina intryck! HÄFTIGT!!!

*massor av kramar*

Populära inlägg i den här bloggen

Det finns alltid något som kan bli annat än man tänkt

Hepp

Vad vet du egentligen Joakim Lamotte?