Sveriges hus i OS-byn, söndag morgon 09:40

Dagen efter i OS-byn. Och tack för era snälla kommentarer!

Vi fick lite sovmorgon och har nyss ätit frukost och lämnat tvätten. Tvätteriet är förmodligen det rörigaste stället här. Det tar alltid svinlång tid för personalen att hitta det man lämnat in. Just idag låg mitt nere i källaren. Men dom är alltid väldigt trevliga och rabblar sina inlärda fraser: you're welcome, have a nice day!. Alla OS-deltagare har fått två tvättpåsar var. En för mörk tvätt och en för ljus. Inom tolv timmar från det att man lämnat in den kan man hämta den. Något krympt, men ganska ren. Tvätteriet är dessutom en utmärkt plats för både fotografering av ryggar (ni vet, vi samlar på de olika ländernas ryggtavlor) och byte av pins. Är stolt över min nya från Israel!

Har dessutom lyckats lokalisera en dator med å, ä och ö. Fanns precis här i huset där vi bor. Ofta upptagen visserligen, men inte just nu. Synd att varenda människa jag känner i Sverige verkar ligga och sova och vara offline på msn nu när jag äntligen kunde logga in.

Snart är det dags för löp och gym och sedan gemensam lunch med hela gruppen.

Vi hade högtflygande planer om att besöka Himmelska Fridens Torg och Den Förbjudna Staden idag, men med tanke på att det helt plötsligt regnade imorse (och fortfarande gör det) så blir det kanske något annat istället. Silk Market igen kanske. Fast det är klart, vi har ju alla fått varsitt snyggt paraply med OS-maskoten på. Det är ju ett alternativ till tak. Är faktiskt inte på shoppinghumör av någon konstig anledning.

Vi får se hur det blir. Nu ska jag spurta iväg till löparbanan. Ciao.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det finns alltid något som kan bli annat än man tänkt

Hepp

Vad vet du egentligen Joakim Lamotte?