Jag tar nya tag och slutar sura nu

Ja, vad ska jag saga.
Det var val kanske inte den starten vi hoppats pa! Jag antar att det bara kan bli battre fran och med nu. Ryssland nasta match. Allt att vinna.
Nu ar OS-premiaren gjord.

Ar givetvis grymt javla besviken over min egen insats, men det var ju inte bara jag som missade. Jag vet ju att jag kan battre och ar inte orolig for kommande matcher, men sur och irriterad over prestationen idag. Kara coach talade dessutom om for mig att jag istallet borde spela vidare bollen och inte skjuta sjalv eftersom jag uppenbarligen inte kunde. Det gjorde mig i alla fall aggressiv nog for att satta bolhelvetet i mal pa de sista tva skotten.

Men daligt av mig, jag kan battre och borde visa det.

Kvallen ar fri fram till halv tio, da har vi mote och matchgenomgang. Finns antaligen mycket att saga. Tror inte feedbacken till mig kommer bli speciellt positiv.

Sitter pa internetcafeet i international zone nu. Funderar pa att ga in en svang i souvenirshoppen ocksa. OS ar ju anda OS och finns det sota gosedjur att kopa sa ska man val?

Maste anda, igen, papeka hur javla coolt det ar att vara har! Allt.
Det blir givetvis lite mindre coolt just efter en match som den idag, men anda. Alla sager hela tiden at oss att inte glomma att ha kul och att njuta av det. Och kanske maste jag ibland paminna mig sjalv om att det ar just det som ar viktigt. For det kan vara latt att glomma att det ar en lek. Ett spel. Pa danska sager man ju OL som i Olympiska Lekarna och det ar faktiskt inte sa dumt. OS javisst, men anda ett spel, en lek, roligt.
Kanske maste jag aven paminna mig sjalv om att jag ar har darfor att jag ar duktig. Ibland kan aven det vara svart att komma ihag att tanka pa.

Varje dag i min personliga dagbok pa hotellrummet skriver jag upp tre ord som ska galla for dagen darpa. Ett av idags ord var: njuta. Det ar latt att glomma da och da.

Sa mitt nasta mission blir att lara mig fanga dagen och att strunta i all skit som media skriver. Eller sager med, for den delen. En dag ar det sa latt att hylla och en annan lika latt att saga.

Men sant ar livet media, man kan inte lyckas jamt.
I Kina ar det speciellt svart att lyckas skriva bokstaver som har nagon form av prickar pa toppen. Totalt omojligt. Ryssland pa mandag ar inte alls lika omojligt. Lite fler lagen i mal sa ar det en piece of cake.

Kommentarer

Anonym sa…
Hade jag varit kommentator hade jag sagt att Du är lysande. Hela tiden.

I morse när jag satte på TVn var det första jag hörde Ditt namn. Så coolt.TVn hade inte hunnit ge ifrån sig ett enda ljud innan och det första den sa var Ditt namn. Det betyder nog något. Att Du är bäst tror jag om jag får gissa vad det betyder.

Och Du! Njut som sagt! Det är verkligen få människor i världen som får uppleva det Du upplever nu. (och detta tack vare att Du är så bra så bra så bra!).

KRAM på Dig!
Bettan sa…
Stämmer in i det Susanne skriver!
Helt och hållet, fullt och fast!

På't igen tjejen! Och NJUT! ;D

*kramar*
Anonym sa…
Ni hâo!

Ja, jag säger detsamma! NJUT och ta vara på ögonblicket - detta är kanske once in a lifetime! Fatta - du är där i självaste Beijing. Du är där alla tankar är och allt surr... Du får med dig massor av minnen och en underbar upplevelse.

Man kan inte göra mer än sitt bästa. Du är bäst redan.

All lycka nu på måndag mott ryskorna!!! :))

Sköt om dig!

Kram Catrine
Caroline sa…
Du är duktig. Ge inte Ryssland några gosedjur.
Anonym sa…
Kom igen bara, du är en riktigt duktig och klok handbollspelare! Och du vet nog det. Ibland kommer det bara såna här dagar. Lycka till mot Ryssland och tack så mycket för den här intressanta bloggen!!
Anonym sa…
Du ska skjuta så länge du är på plan, det är helt rätt. Vill Uffe att du ska sluta skjuta så får han väl plocka av dej. Jag är övertygad om att resten av OS kommer att gå bättre för dej, du är en kämpe.
Anonym sa…
Gick upp mitt i natten för att inse att tysk TV valde att sända någon jäkla nisch-sport istället för er match!

Så trist med förlust, men jag är säker på att det kommer gå vägen i nästa match! Ni kommer vara triggade och revanschsugna till max!

Tummhållning och positiva tankar lovas!
/Carina i Tyskland

Populära inlägg i den här bloggen

Det finns alltid något som kan bli annat än man tänkt

Hepp

Vad vet du egentligen Joakim Lamotte?