We climb walls, we conquer the world!

Guiden pa vag till The Great Wall larde oss nyttiga fraser pa kinesiska som "ge mig ett battre pris" och "nej tack". Allt for att vi skulle kunna komma sa billigt undan som mojligt nar forsaljarna kastade sig over oss. Jag har givetvis glomt allt redan. Min hjarna fungerar inte nar det galler kinesiska fraser. Trots att jag faktiskt last det nagra manader pa gymnasiet (humanistisk linje erbjuder sa mycket spannande pa den fronten!). Under min sejour som kineswannabe hann jag nog lara mig ungefar 500 tecken. Det kravs 15 000 bara for att kunna lasa tidningen. Och dessutom har jag glomt alla jag nagonsin kant igen.

Muren var otroligt haftig! Vi var dock lata och hoppade over dom 1200 trappstegen for att bara komma upp. Linbanan kandes visserligen oerhort osaker (och gick med en valdig hojd over marken) men det gjorde inte sa mycket. Val dar uppe tittade vi med stora ogon ut over en fantastisk varld. Natur och mur i all oandlighet.
Pa vagen ner akte vi rodelbana och det var sjukt kul! Fort som attan i en liten platranna droppade vi ner en efter en medan media nojt filmade och fotade och skrev. Dom hade fatt lov att hanga med nar vi lekte turister en stund.

Efter att ha fatt stressa i oss en svang kinamat i matsalen efter utflykten drog samtliga ivag for ett kort pass i den riktiga arenan. 50 minuter handboll kan ibland vara alldeles lagom och vi fick en valdigt bra kansla i hallen. Den kandes skon, helt enkelt. Vi kommer nog trivas dar, eller vad tror ni?
Nu har vi ett par timmar ledigt innan nasta traning. Den gangen blir det tva timmar och pa annat stalle. Det ska vi nog klara.

Det kanns att det borjar dra ihop sig nu! Det ar bara nagra fa dagar kvar till den stora dagen, den forsta OS-matchen for oss. Nagonsin! Men det ar fortfarande svart att greppa.

Har inte fatt lagt upp den dar filmen pa djuret an, men det ska jag nog snart. Maste bara vila lite forst. Och trana. Och ata middag i den stora matsalen tillsammans med alla stjarnorna!

Mycket att sta i idag tydligen. Busy girl, I tell you!

Kommentarer

Anonym sa…
Men Annika då! inte slänga handbollen i papperskorgen!!!:) love you!
Anonym sa…
Hej igen! Jag om någon borde ju veta att ordet systeryster ger många alternativ!:) One and only: Dusse+Gacka=sant!
Lycka till så fantastiskt mycket!!
Anonym sa…
Vilken häftig upplevelse att få se Muren!

Ni verkade ha rätt så kul på bussen också, kollade just in film på aftonbladet.se ;-)

Kram
Carina i Tyskland

Populära inlägg i den här bloggen

Det finns alltid något som kan bli annat än man tänkt

Hepp

Vad vet du egentligen Joakim Lamotte?