Det var längesen, men jag minns fortfarande Stefano* som igår

Jag tror att kändisarna i den påstådda djungeln inte alls är i djungeln, utan i Days of our lives-studion.

Det enda jag saknar är dom dära mupparna som alltid tänker högt innan som ska mörda nån. Det hade faktiskt piggat upp lite, tycker jag.

* Stefano var alltså den elaka i Days of our lives. Då, när jag var tjugo. Han som alltid återuppstod och han som alltid hjärntvättade dom snälla. Ful var han med.

Kommentarer

Amanda sa…
Hahaha (host, host) Ligger hemma och tycker synd om mig själv och igår så såg jag en episod av Days of our lives... Sist jag såg den, var just djungel avsnitten - eller har det funnits flera...? Säkert, det är den absolut sämsta serien, men ändå tittar man i brist på annat... Jepp, det hade definitivt piggat upp lite om de tagit efter Days of our lives konspirationer och schiziga personligheter... :D

PS Stefano spelas av Frithiofsson, som nu lämnar kändisdjungeln. Men jag tror han kommer tillbaka - men i en annan skepnad i sann Days of our lives anda...
Annika sa…
Amanda: Jag skulle aldrig kunna se ett avsnitt nu för tiden! Provar då och då när det är förmiddag och dom inte visar annat, men det går inte. Jag tror bara jag skulle bli sjukare av att kolla. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Det finns alltid något som kan bli annat än man tänkt

Hepp

Vad vet du egentligen Joakim Lamotte?