Det är sån skillnad från tidigare

Det känns mycket bättre nu. Har ätit godis med en av mina bästa godiskompisar, nummer fem.
Och kollat på tysk herrhandboll av någon anledning. Främst för att det inte fanns nåt annat att kolla på när Bonde söker fru var slut, men matchen var riktigt medryckande. Hamburg mot Berlin och det blev lika.

Hade det inte varit coolt att bo i Berlin och spela handboll? Det tror jag! Jag ska göra det i mitt nästa liv. Hoppas det blir långt, mitt nästa liv, för jag har så många saker jag vill göra då.

Bonde söker fru ska jag förresten garanterat följa stenhårt i år! Förra säsongen var det ju Idol som stod på schemat, men nu när stjärnan inte längre finns här som sällskap så får det bli nåt annat. Och bönderna, herre gud! Jag kommer kissa på mig av skratt varje onsdag i fortsättningen. Synd dom inte ska följa den där från Värmland. Han var den roligaste av alla!

Och jag håller med er! Det är fånigt att jag inte skulle få åka till gbg ibland. För på vilket sätt kommer jag i nuvarande tillstånd bidra till en bättre handbollsträning i Danmark?
Min gissning: På inga sätt.
Att halta runt på sidlinjen och med lite lim kletat på fingrarna kan ju vem som helst göra. Och för pengarna klubben sparade in på att inte betala för scanning kanske dom kan hyra in en annan Boll-Kalle emellanåt.
Min gissning: Inte dyrt alls.

Kommentarer

Anonym sa…
Jag tror att du skulle passa jättebra i Berlin! Perfekt stad för dig alltså!
Caroline sa…
Det finns säkert någon dansk motsvarighet till prao och då kan de ta in en dansk liten prao som kan ha lim få fingrarna och se ut atth alta lite.

Populära inlägg i den här bloggen

Det finns alltid något som kan bli annat än man tänkt

Hepp

Vad vet du egentligen Joakim Lamotte?