From me to you

Okey.

Frågan lyder: Hur följer man lättast den danska Guldbagaren Liga (damernas liga det ja) online?

En bra sida är TV2 Sportens. Här kommer du direkt till handbollsavdelningen.
Och om du inte orkar med nyhetsrubrikerna utan vill gå direkt till damavdelningen klickar du här.

Där finns statistik, analyser och nyheter vad det gäller all handboll i Danmark.

Sen finns det en sida som har lite av varje: Europamester. Direktuppdateringar emellanåt, alltid resultat och målgörare och länkar till vidare läsning om matcherna, ofta bilder och även lite skvaller. Som oftast är fakta in the making. Oftast först ut med det senaste och uppdateras många gånger per dag. Själv kollar jag den minst lika många gånger. Dom har också intervjuer med flera olika typer av spelare.

Sen kan man även ladda ner ClientWare härifrån (klicka där det står Ladda ner ClientWare precis under den gula blinkande bannern högst upp), och med hjälp av det programmet kan man följa med i samtliga matcher online. Svenska, danska, herr- och dammatcher. Det innebär alltså att du ser vilken spelare som gör vad (mål, miss, assist, tappad boll, 2-minuter, straff och liknande), under hela matchen och med bara någon sekunds förskjutning.

Enjoy!

Kommentarer

Michey sa…
Jäklar i min lilla låda, här kan man snacka om utförlig information. Man bugar och bockar.

Nu gäller det bara att lista ut ett sätt att få in danska tv genom datorn och ut i tv'n så kan man följa våra utlandsproffs ordentligt.

Nej, jag har inga kopplingar till handboll alls utan har mina rötter i innebandy men har tränat tjejer och damer de senaste 8 åren och föredrar damidrott många ggr framför alternativet.
Inte för att du frågade men du fick info'n iallafall...haha.
Annika sa…
Michey: Bonusinfo var det här ja. Det tackar vi för. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Det finns alltid något som kan bli annat än man tänkt

Hepp

Vad vet du egentligen Joakim Lamotte?